Branscher

Branscher

Industri

SwedMotor levererar motorer till en rad välkända tillverkare inom svensk industri. Motorerna återfinns exempelvis i truckar, grävmaskiner, anläggningsmaskiner, skogsmaskiner, järnvägslok och andra industrimaskiner.

Andra applikationer är maskiner för gruvdrift, säkerhets- och räddningsutrustning samt reservkraft. Kompletta generatoraggregat för reservkraft och mobil elförsörjning finns också på listan över de produkter som SwedMotor förser svensk industri med.

Marin

SwedMotor har lång erfarenhet av att leverera motorer till fartygstillverkare, passagerarrederier, fritidsbåtar, militärfartyg samt kustbevakningen. 

Gemensamt för de marinmotorer som SwedMotor säljer är de är konstruerade för krävande applikationer och uppfyller högt ställda krav på bränsleekonomi och miljöhänsyn.

Grönyte

SwedMotor representerar en rad motor och transmissionsmärken som återfinns i åkgräsklippare, lövsugar, mossrivare och andra grönytemaskiner som används bland annat i park- och trädgårdsskötsel, på golfbanor och kyrkogårdar samt av fastighetsskötare.

Adress

SwedMotor AB
Rörvägen 11
136 50 Jordbro

Kontakt

08-500-121 40
info@swedmotor.se

Öppettider

Mån – Tors: 07:30 – 16:15
Fre: 07:30 – 15:00
Lunch: 11:30 – 12:30

iso certifiering