SwedMotor är från och med september 2022 återförsäljare för Hyundai industrimotorer i Sverige och Norge. ”Vi är glada över att kunna införa Hyundai i vår produktportfölj. Det kommer inte bara att hjälpa oss att bättre möta våra kunders behov, utan det gör det också möjligt för oss att erbjuda ett mycket bredare utbud av produkter och tjänster”, säger Johan Hammarström, Vice VD för Swedmotor.

Hyundai-motorerna, är kraftfulla och mångsidiga, vilket gör dem idealiska för alla typer av kommersiell och industriell användning. Dessa motorers prestanda sträcker sig från 10 kW till 950 kW och kan användas i en mängd olika applikationer. Särskilt, uppmärksammas G2 (D01-D03) kompakta motorserien vilka är toppmoderna förbränningsmotorer med framstående försäljningsframgångar. Redan 500 000 producerade motorer sedan lanseringen

Attlila Galatz, försäljningschef för Hyundai industrimotorer, känner sig positiv inför det nya samarbetet. ”Hyundai levererar kvalitetsprodukter till ett rimligt pris och har en imponerande eftermarknadsservice med detaljerad dokumentation och hög tillgänglighet” säger Attila.

Som en extra bonus är Hyundai Infracores är ledande när det gäller utveckling av alternativa energilösningar som vätgasmotorer och olika typer av hybridteknik – de är väl förberedda för vad framtiden kommer att föra med sig.


För mer information vänligen kontakta: attila.galatz@swedmotor.se tel: 070 994 74 59

HD Hyundai Infracore