Sveriges ledande motordistributör

Sidan är under uppbyggnad

VARUMÄRKEN

Vi är generalagenter för följande varumärken: MTU, Detroit Diesel, Mercedes, Isuzu, Hatz, VM-Motori, Kawasaki, Subaru, Peerless och Tuff Torq.

KONTAKT

Vill du kontakta våra specialister? Vi ger dig kvalificerat rådgivning och hjälp med både stora och små projekt. Klicka på länken nedan för att hitta rätt hjälp.

MOTORER

SwedMotor säljer kvalitetsmotorer för alla tänkbara användningsområden. Alla våra motorer uppfyller högt ställda krav på miljöhänsyn och driftssäkerhet.

SERVICE & DELAR

Vi reparerar, servar och renoverar dina motorer inklusive motorelektroniken. Dessutom förser vi dig med de orginaldelar du behöver.

KONTAKT

Vill du kontakta våra specialister? Vi ger dig kvalificerat rådgivning och hjälp med både stora och små projekt. Klicka på länken nedan för att hitta rätt hjälp.

Vi på swedmotor ab

Har arbetat med motorer sedan 1979. Med den erfarenheten i ryggen säljer, reparerar, servar och renoverar vi motorer inklusive tillhörande motorelektronik. Vi arbetar med alla förekommande förbränningsmotorer, framförallt industrimotorer och marinmotorer.

VI KAN MOTORER

I vårt sortiment hittar du kvalitetsmotorer för alla tänkbara användningsområden. Alla motorer vi säljer uppfyller högt ställda krav på driftsäkerhet och miljöhänsyn. Du kan dessutom få hjälp att hitta originaldelar till din motor av oss. Projekteringsstöd av erfarna specialister. Ta hjälp av våra specialister som ger dig kvalificerat projekteringsstöd vid nykonstruktion och ombyggnad av motorer. SwedMotor AB har lång erfarenhet av att arbeta mot alla typer av industri och fartyg. Vi tar även helhetsansvar vid motorbyten inom dessa områden.

Steg v klara dieaselmotorer

Motormärke
Effekt från
Effekt till
Kontaktperson
Luftkyld

kW

kW

Vattenkyld

kW

kW